No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Alice

Како вистинска дама, Alice привлекува внимание за нејзините достигнувања, прифаќајќи ја и традицијата и суштината на жената. Со скромно, но примамливо V-деколте и силуета на принцеза, Alice ја претставува традиционалната елеганција. Вкусно покриена, таа ја прифаќа женственоста, постигнувајќи хармоничен баланс помеѓу софистицираноста и нежниот, женствен допир.

Пазарна цена: 7000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
85.71%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
42.86%
заштеда
достапна величина:
L
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио