Najdi go fustanot od tvoite soni[ta!

Можност да изнајмите или купите луксузна облека за забави, од венчаници до фустани за специјални прилики. Во нашето студио се достапни микс на кул парчиња од локални македонски дизајнери и познати брендови од целиот свет.

погледни ги сите колекции

Isabella

/
Венчаници
Пазарна цена: 46000 ден
цена за изнајмување:
19000
ден
58.69%
заштеда
продажна цена:
ден
заштеда

Precious

/
Венчаници
Пазарна вредност: 43000 ден
цена за изнајмување:
ден
заштеда
продажна цена:
30000
ден
30.23%
заштеда

Jenny

/
Свечени креации
Пазарна цена: 18000 ден
цена за изнајмување:
ден
заштеда
продажна цена:
10000
ден
44.44%
заштеда

Margaret

/
Венчаници
Пазарна цена: 16000 ден
цена за изнајмување:
6000
ден
62.5%
заштеда
продажна цена:
10000
ден
37.5%
заштеда

Vera

/
Свечени креации
Пазарна цена: 4000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
75%
заштеда
продажна цена:
2000
ден
50%
заштеда

Christina

/
Венчаници
Пазарна вредност: 30000 ден
цена за изнајмување:
15000
ден
50%
заштеда
продажна цена:
21500
ден
28.33%
заштеда

Eleanor

/
Венчаници
Пазарна цена: 37000 ден
цена за изнајмување:
15500
ден
58.11%
заштеда
продажна цена:
30000
ден
18.92%
заштеда

Isolde

/
Свечени креации
Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
78.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда

Alice

/
Свечени креации
Пазарна цена: 7000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
85.71%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
42.86%
заштеда

Carmen

/
Свечени креации
Пазарна цена: 6500 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
76.92%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
46.15%
заштеда

Anja

/
Венчаници
Пазарна вредност: 25000 ден
цена за изнајмување:
14500
ден
42%
заштеда
продажна цена:
18000
ден
28%
заштеда

Elisie

/
Венчаници
Пазарна вредност: 9500 ден
цена за изнајмување:
3000
ден
68.42%
заштеда
продажна цена:
7000
ден
26.32%
заштеда

Stella

/
Свечени креации
Пазарна цена: 9000 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
55.56%
заштеда

Lilly

/
Свечени креации
Пазарна цена: 26000 ден
цена за изнајмување:
7000
ден
73.08%
заштеда
продажна цена:
17000
ден
34.62%
заштеда
sold out
sold out

Ava

/
Венчаници
Пазарна вредност: 30000 ден
цена за изнајмување:
14500
ден
51.67%
заштеда
продажна цена:
20000
ден
33.33%
заштеда

Cara

/
Свечени креации
Пазарна: 5000 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
70%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
30%
заштеда

Emma

/
Свечени креации
Пазарна цена: 9000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
85.56%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
66.67%
заштеда

Snow White

/
Венчаници
Пазарна цена: 43000 ден
цена за изнајмување:
20000
ден
53.49%
заштеда
продажна цена:
31000
ден
27.91%
заштеда

Camila

/
Свечени креации
Пазарна цена: 5390 ден
цена за изнајмување:
700
ден
87.03%
заштеда
продажна цена:
1300
ден
75.87%
заштеда

Marina

/
Венчаници
Пазарна вредност: 118400 ден
цена за изнајмување:
17800
ден
84.99%
заштеда
продажна цена:
33400
ден
71.75%
заштеда

Madona

/
Свечени креации
Пазарна цена: 7800 ден
цена за изнајмување:
2000
ден
74.36%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
48.72%
заштеда

Cinderella

/
Свечени креации
Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
66.67%
заштеда

Silvy

/
Свечени креации
Пазарна цена: 3500 ден
цена за изнајмување:
500
ден
85.71%
заштеда
продажна цена:
1000
ден
71.43%
заштеда

Valentina

/
Свечени креации
Пазарна цена: 24000 ден
цена за изнајмување:
6000
ден
75%
заштеда
продажна цена:
15000
ден
37.5%
заштеда

Miley

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 6500 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
76.92%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
53.84%
заштеда

Irena

/
Венчаници
Продажна цена: 24000 ден
цена за изнајмување:
12000
ден
50%
заштеда
продажна цена:
21000
ден
12.5%
заштеда

Vivienne

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 6000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
78.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда

Anastasia

/
Свечени креации
Пазарна цена: 8000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
83.75%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
56.25%
заштеда

Anna

/
Венчаници
Пазарна вредност: 27000 ден
цена за изнајмување:
18000
ден
33.33%
заштеда
продажна цена:
24450
ден
9.44%
заштеда

Natasha

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 26000 ден
цена за изнајмување:
7000
ден
73.08%
заштеда
продажна цена:
17000
ден
34.62%
заштеда

Gloria

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда

Elena

/
Свечени креации
Пазарна цена: 18000 ден
цена за изнајмување:
4000
ден
77.78%
заштеда
продажна цена:
8000
ден
55.56%
заштеда

Victoria

/
Свечени креации
Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
33.33%
заштеда

Luna

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 4000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
75%
заштеда
продажна цена:
2500
ден
37.5%
заштеда

Julia

/
Венчаници
Пазарна цена: 30000 ден
цена за изнајмување:
16000
ден
46.67%
заштеда
продажна цена:
25000
ден
16.67%
заштеда

Belle

/
Венчаници
Пазарна вредност: 63700 ден
цена за изнајмување:
18000
ден
71.69%
заштеда
продажна цена:
30000
ден
52.87%
заштеда

Briana

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 6500 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
84.62%
заштеда
продажна цена:
5000
ден
23.08%
заштеда

Sade

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 9000 ден
цена за изнајмување:
2500
ден
72.22%
заштеда
продажна цена:
5000
ден
44.44%
заштеда

Teresa

/
Свечени креации
Пазарна цена: 5000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
74%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
20%
заштеда

Ella

/
Свечени креации
Пазарна цена: 9000 ден
цена за изнајмување:
2000
ден
77.78%
заштеда
продажна цена:
4500
ден
50%
заштеда

Lexi

/
Свечени креации
Пазарна цена: 8390 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
88.08%
заштеда
продажна цена:
2000
ден
76.16%
заштеда

Sarah

/
Свечени креации
Пазарна вредност: 4500 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
77.78%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
33.33%
заштеда

Grace and Gemma

/
Свечени креации
Пазарна цена: 7000 ден
цена за изнајмување:
2000
ден
71.43%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
42.86%
заштеда

Azalea

/
Свечени креации
Пазарна цена: 2600 ден
цена за изнајмување:
500
ден
80.77%
заштеда
продажна цена:
1400
ден
46.15%
заштеда

Mediumska prisutnost

Bloomberg Adria MkCrnobelo.comInovativnost

ZA MODNITE DIZAJNERI

контакт
Вашите уникатни креации би можеле да бидат следната ѕвезда во нашата рентал колекција.
Client ImageClient ImageClient Image

se gri@ime sekoja dama da izgleda i da se ^uvstvuva prekrasno vo najva@nite momenti

следи нѐ на инстаграм

Овoj веб-сајт користи колачиња. Со продолжување на прелистувањето на оваа страница, се согласувате со нашата Политика за колачиња. Можете да ги приспособите вашите Поставки за приватност во секое време.

Cookie Icon