No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Sarah

Sarah во кралско сино. Ткаенината со еластин се обликува како втора кожа, постигнувајќи неверојатен комфор. Со дебели прерамки и V-деколте, зрачи сериозност. Сепак, суптилниот прозирен отсек на половината додава допир на женски шарм, што го прави совршен за формални настани со навестување на разиграност.

Пазарна вредност: 4500 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
77.78%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
33.33%
заштеда
достапна величина:
XL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио