Ajde da zboruvame

Започнете разговор со нас тука, а ние ќе обезбедиме брз одговор на вашето барање преку е-пошта.
Success Icon
Успешна регистрација!
Error Icon
Обидете сè повторно.

Za damite vo potraga po fustan

За да нарачате, ве молиме контактирајте нѐ преку формуларот или по телефон. За разгледување и проба на свадбените и свечените креации во нашето студио, ве молиме закажете термин.

Покрај креациите на веб-сајтот, во нашето студио се достапни и други ексклузивни парчиња. Ние сме тука да ви обезбедиме персонализирана помош и исклучителна услуга.
+389 77 899 279
kremestare@gmail.com

Za modnite dizajneri

Имате нешто што би се вклопило во нашата колекција? Вашите креации ќе заземат централно место, освојувајќи ги срцата на дамите кои се потпираат на нас за нивните посебни моменти.

Доколку сте заинтересирани да работите со нас, контактирајте нѐ.
+389 72 219 973
kremestare@gmail.com
Client ImageClient ImageClient Image

se gri@ime sekoja dama da izgleda i da se ^uvstvuva prekrasno vo najva@nite momenti

следи нѐ на инстаграм