Последно ажурирано: 22/03/2024

Politika za privatnost

Informacii [to gi sobirame

  • Лични податоци: Кога ги користите услугите на Креместаре, ние може да собираме лични информации како што се вашето име, е-пошта и други детали што ги давате.
  • Податоци за евиденција: Ние автоматски собираме информации во врска со вашата употреба на нашата веб-локација, вклучувајќи ја вашата IP адреса, типот на прелистувачот, страниците што ги посетувате и датумот и времето на вашата посета.

Kako gi koristime va[ite informacii

  • Обезбедување услуги: Ние ги користиме вашите информации за да ви ги обезбедиме нашите услуги, да обработуваме трансакции и да комуницираме со вас.
  • Подобрување: Ги анализираме податоците за да ги подобриме нашите веб-локации и услуги, да ја приспособиме содржината и да ги подобриме корисничките искуства.
  • Комуникација: Можеме да ве контактираме за маркетинг, промотивни или информативни цели поврзани со нашите услуги.

Spodeluvawe informacii

Креместаре не ги споделува вашите лични информации со трети страни, освен во следниве случаи:
  • Со извршители на услуги: Можеме да споделиме информации со доверливи даватели на услуги за да ги олесниме нашите услуги.
  • Правни барања: Можеме да ги откриеме вашите информации како одговор на правно барање, како што е судски налог или владина истрага.

Bezbednost na podatocite

Преземаме чекори за заштита на вашите податоци, но ниту еден начин на пренос преку интернет не е целосно безбеден. Не можеме да гарантираме апсолутна безбедност на вашите информации.

Va[iot izbor

Можете да управувате со вашите лични информации преку поставките за приватност. Можете исто така да се откажете од примање промотивни комуникации од нас.

Promeni vo Politikata za privatnost

Креместаре може периодично да ја ажурира оваа Политика за приватност. Ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Kontakt

Ако имате било какви прашања или грижи околу оваа Политика за приватност, ве молиме контактирајте нѐ на kremestare@gmail.com