No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Elisie

Играјќи си со структурирани детали и раскошната женственост на Elisie, фустанот со едно рамо е повеќе од класичен блејзер фустан. Дизајнерското асиметрично елече е ставено во центарот на вниманието со sweetheart деколте, додека остатокот од фустанот останува класично елегантен со силуета со средна должина. Elisie е создадена за шик изглед од ден до ноќ.

Пазарна вредност: 9500 ден
цена за изнајмување:
3000
ден
68.42%
заштеда
продажна цена:
7000
ден
26.32%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио