No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Ava

Ava, етеричната невеста, краси во бела силуета на принцеза. Цветни детали танцуваат на долгото здолниште од тул, кои водат до целосно цветен прилагодлив корсет дизајниран за надарен граден кош, почнувајќи од број 85 и нагоре. Таа е визија за романса и величественост.

Пазарна вредност: 30000 ден
цена за изнајмување:
14500
ден
51.67%
заштеда
продажна цена:
20000
ден
33.33%
заштеда
достапна величина:
M
L
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио