No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Christina

Christina е блескава невеста која краси во кралска бела силуета. Цветната елеганција се протега од врвот на долгото сатенско здолниште, што доведува до целосно цветен и кристален корсет. Корсетот е совршен за стандардна големина на гради како број 70, а прилагодливиот заден дел обезбедува дополнително удобно вклопување. Нежно-заобленото деколте во форма на срце и богатите прерамки додаваат допир на исклучителен шарм на нејзината привлечност.

Пазарна вредност: 30000 ден
цена за изнајмување:
15000
ден
50%
заштеда
продажна цена:
21500
ден
28.33%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио