No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Sade

Време е да додадете малку сјај во вашата гардероба, девојки! Светкаво златен фустан кој ги истакнува вашите облини. Sade е ултимативно зајакнување на самодовербата, правејќи да се чувствувате попривлечно, без да претерате. Кој не би сакал да ги размрда колковите на Sade? Ова не е само фустан, ова е цело расположение кое треба да се случи!

Пазарна вредност: 9000 ден
цена за изнајмување:
2500
ден
72.22%
заштеда
продажна цена:
5000
ден
44.44%
заштеда
достапна величина:
XS
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио