No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Anastasia

Anastasia плени во бордо A-Line силуета. Длабокото деколте украсено со светки во истата боја како и целата креација - зрачи со елеганција. Покрај шик вкрстениот и отворен грб, фустанот може да се пофали со суптилен страничен шлиц, додавајќи привлечност.

Пазарна цена: 8000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
83.75%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
56.25%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио