No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Anja

Anja e кралската елеганција во светло беж нијанса. Сложените детали од тантела и нежниот грб на закопчување со бисери зрачат софистицираност. Како жената по која го добила името, Anja има кралска аура која без напор привлекува внимание. Долгиот заден дел на фустанот додава драма, елегантно се закачува на раката, осигурувајќи дека Anja олицетворува префинет гламур.

Пазарна вредност: 25000 ден
цена за изнајмување:
14500
ден
42%
заштеда
продажна цена:
18000
ден
28%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио