No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Anna

Ви ја претставуваме балската венчаница Anna - нежен и романтичен избор за невеста. Со спуштени ракави од тантела и долен тул украсен со нежни цветови во прекрасна шампањ нијанса - Anna зрачи со шарм на принцеза, покажувајќи уникатност и впечаток на нешто навистина посебно за невестата која бара елеганција и удобност во едно.

Пазарна вредност: 27000 ден
цена за изнајмување:
18000
ден
33.33%
заштеда
продажна цена:
24450
ден
9.44%
заштеда
достапна величина:
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио