No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Belle

Нежната Bellе во off-shoulder силуета ја отелотворува елеганцијата во бебешко розева боја. Украсена со ситни бели детали кои наликуваат на бисери, Bellе не е само визуелно задоволство, туку и комфорна, физички лесна креација за носење. Дополнително нуди дел кој се одвојува грациозно продолжувајќи ја креацијата до подот при движење со шарм - но без напор.

Пазарна вредност: 63700 ден
цена за изнајмување:
18000
ден
71.69%
заштеда
продажна цена:
30000
ден
52.87%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио