No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Briana

Briana е суштината на шик софистицираноста - визија во розова боја со структурна сврзана мрежа без ракави. Современата грациозност на Briana, нагласена со стратешките детали на превиткување и смелиот страничен шлиц, без напор го привлекува вниманието. Briana не се труди, но секогаш влегува во центарот на вниманието.

Пазарна вредност: 6500 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
84.62%
заштеда
продажна цена:
5000
ден
23.08%
заштеда
достапна величина:
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио