No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Camila

Camila е Шпанка која плени во нејзината црвена trumpet силуета. Со деколтето со исечок на V и карнерот кој е завршеток на креацијата - таа зрачи безвременска привлечност и самодоверба со секој чекор.

Пазарна цена: 5390 ден
цена за изнајмување:
700
ден
87.03%
заштеда
продажна цена:
1300
ден
75.87%
заштеда
достапна величина:
L/XL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио