No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Carmen

Carmen е кул и префинет црн мини фустан од дизајнерката Деспотовска. Црната боја не го спречува да биде забавен и впечатлив, за беспрекорно да се вклопи од утро до вечер, на забава или свечен настан. Разиграните детали се финиширани со лента која грациозно се лизга надолу по левото рамо, додавајќи забава на секое движење.

Пазарна цена: 6500 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
76.92%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
46.15%
заштеда
достапна величина:
XS
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио