No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Cinderella

Cinderella, креација од бајките. Нејзиниот цветен корсет со уникатно отворен грб, доловува аура на неконвенционална привлечност. Нежно засенчениот, цврст појас води до здолниште украсено со двојни шлицови и усогласени цветни акценти. Со Cinderella, елеганцијата се испреплетува со желбите, создавајќи кралска приказна за нејзиниот носител.

Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
66.67%
заштеда
достапна величина:
XS
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио