No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Eleanor

Eleanor отелотворува силуета на грчка божица. Креацијата се одликува со кристален појас кој ја истакнува нејзината етерична убавина. Соодветниот бел превез го комплетира ансамблот, правејќи ја Eleanor блескава и безвременска невеста.

Пазарна цена: 37000 ден
цена за изнајмување:
15500
ден
58.11%
заштеда
продажна цена:
30000
ден
18.92%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио