No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Elena

Elena е огнена балска тоалета, спремна да ги запали срцата со спуштени ракави, обемен тул и цветен горен дел од тантела. Изработена од дизајнер, таа е уникатно ремек-дело и симбол на неспоредлив раскош и индивидуалност. Ова парче со страст и нетрпение чека да се прошета на нечија посебна вечер.

Пазарна цена: 18000 ден
цена за изнајмување:
4000
ден
77.78%
заштеда
продажна цена:
8000
ден
55.56%
заштеда
достапна величина:
XL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио