No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Emily

Emily е волшебна свилено-сатенска тоалета со тиркизен сјај што без напор ја спојува софистицираноста со гламурот. Оваа извонредна креација се одликува со смел отворен грб, прекрасно нагласувајќи ја елеганцијата на носителот. Наметката покажува сензуален дизајн на грбот, заедно со многу долга опашка што се врзува зад вратот, додавајќи допир на драма и величественост.

Пазарна вредност: 7700 ден
цена за изнајмување:
ден
заштеда
продажна цена:
5000
ден
35.06%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио