No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Emma

Emma е златна девојка која плени со раскош. Дизајнерската креација има деколте кое не открива многу и е компензатор на високиот шлиц кој е на мисија да го извлече максимумот од женствените нозе. Со својата должина нежно се лизга по подот, па поради тоа е прилагодлив и за повисоки дами.

Пазарна цена: 9000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
85.56%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
66.67%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио