No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Gloria

Gloria зашеметува со примамливи мрежести детали. Без ракави и со должина од 155 см, обложениот ансамбл прикажува прозирна мрежа над градите која беспрекорно се вклопува со црната ткаенина - изработена од 60% вискоза и 40% полиестер, постигнувајќи совршена рамнотежа на уникатен стил и удобност.

Пазарна вредност: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио