No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Grace and Gemma

Дуото Grace and Gemma е розово пастелно совршенство. Близначките се истакнуваат со идентични деверушки креации. Тие ги истакнуваат облините, додека централниот шлиц додава разиграност. Чипканиот горен дел, кој има отворен грб со прилагодливи врвки, обезбедува приспособена верзија за секој тип на тело - правејќи ги и шик и удобни.

Пазарна цена: 7000 ден
цена за изнајмување:
2000
ден
71.43%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
42.86%
заштеда
достапна величина:
XS
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио