No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Irena

Irena ја прикажува елеганцијата во едноставноста - бела венчаница украсена со светки и реси на горниот дел, која завршува со широк бел долен дел. Од престижниот бренд Nana, нејзиниот дизајн до глуждовите го прави идеален за дневни свадби, елитни вечерни свадби или матично, зрачејќи со безвременски шарм и софистицираност.

Продажна цена: 24000 ден
цена за изнајмување:
12000
ден
50%
заштеда
продажна цена:
21000
ден
12.5%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио