No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Isabella

Isabella со нејзината бежова силуета на сирена, зашеметува во софистициран дизајн од брендот Le Brand. Корсетот без прерамки во форма на срце, украсен со сложена мрежа во центарот и нежни цветни мотиви на страните, ги истакнува нејзините облини. Возвишеноста продолжува со каскадниот фустан во огромна должина, а храбрата изјава е дадена со препознатливата свилена машна што го краси грбот, додавајќи допир на драма во волшебниот ансамбл на Isabella.

Пазарна цена: 46000 ден
цена за изнајмување:
19000
ден
58.69%
заштеда
продажна цена:
ден
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио