No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Isolde

Isolde ја отелотворува неповторливата страст на Тристан и Изолда со својот дизајнерски борд елегантен раскош. Храбриот висок шлиц ја најавува бурна љубов, додека пушапот во V-line предизвикува оган каде и да помине оваа креација. Двата светкави ремени во форма на Х на задната страна нудат поддршка и привлечност, како и испреплетените судбини на легендарната двојка.

Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
78.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда
достапна величина:
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио