No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Jenny

Jenny е олицетворение на смелата елеганција во тиркизна боја. Таа може да се пофали со смел мини преден дел и екстравагантен заден дел кој го бакнува подот. Отворениот грб, украсен со вкрстени прерамки, е во контраст на едноставноста на предниот дел, украсен со тиркизни кристали и чипка во цветен стил. Уникатниот шарм се крие во долгата опашка со тул кој додава шмек на оваа смела креација.

Пазарна цена: 18000 ден
цена за изнајмување:
ден
заштеда
продажна цена:
10000
ден
44.44%
заштеда
достапна величина:
XS
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио