No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Julia

Запознајте ја Julija, сонот на многу невести - креација на Al Aparel. Нејзиниот беж корсет кој е прилагодлив и цврст, се наоѓа под деликатна тантела која е во длабоко V. Уникатната Julija се издвојува и во долниот дел со посебни дизајни и леснотија во движењето, ветувајќи изглед и свадбен ден како никој друг.

Пазарна цена: 30000 ден
цена за изнајмување:
16000
ден
46.67%
заштеда
продажна цена:
25000
ден
16.67%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио