No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Lexi

Lexi е life of the party. Таа ја надблескува дури и диско топката, зрачи со жестока енергија и стил кој го поставува трендот каде и да оди. Нејзината ѕвездена моќ се засили кога ја красеше модната писта на Zara Limited Edition колекцијата, зацврстувајќи го нејзиниот статус на модна икона.

Пазарна цена: 8390 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
88.08%
заштеда
продажна цена:
2000
ден
76.16%
заштеда
достапна величина:
L
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио