No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Lilly

Lilly е прекрасна светло виолетова балска креација од брендот Lamas. Блескавиот корсет со длабоко деколте и нежни прерамки ја надополнува нејзината фигура. Долниот дел од Lilly, со слоеви од тул врз свилената основа, додава елеганција и удобност.

Пазарна цена: 26000 ден
цена за изнајмување:
7000
ден
73.08%
заштеда
продажна цена:
17000
ден
34.62%
заштеда
достапна величина:
L
XL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио