No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Luna

Luna е магичен ентитет во омбре нијанси со светкави ѕвездички. Нејзиниот врат, облеан во кристали, го води погледот кон хипнотизирачка мешавина на светло сива и бебешка розова боја. Транспарентната мрежа на половината и градите додава привлечност, комплетирајќи ја волшебната аура на Luna. Таа не е само фустан, таа е небесна магија. Покрај помалата големина прикажана на моделот на сликата, Luna е ексклузивно достапна само во величина XXL.

Пазарна вредност: 4000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
75%
заштеда
продажна цена:
2500
ден
37.5%
заштеда
достапна величина:
XXL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио