No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Madona

Madona е инкарнација на безвременската елеганција. Оваа уникатна дизајнерска креација се одликува со прекрасни спуштени и впечатливи ракави, волшебен разгорен крој што грациозно се провлекува до подот и примамлив среден шлиц на задната страна, откривајќи допир на софистицираност. Фустанот е направен за вистинска дама која го цени извонредното.

Пазарна цена: 7800 ден
цена за изнајмување:
2000
ден
74.36%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
48.72%
заштеда
достапна величина:
M
L
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио