No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Maggie

Maggie е божица во црвено, која ги врти главите каде и да оди. Нејзиниот вечерен фустан со расцеп на рамениците е олицетворение на елеганција, совршен за свечена вечер. Со секој грациозен чекор, таа ја плени толпата, потенцирајќи го шармот и привлечноста на вистинската ѕвездена вечер.

Пазарна цена: 2600 ден
цена за изнајмување:
600
ден
76.92%
заштеда
продажна цена:
1200
ден
53.85%
заштеда
достапна величина:
XS
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио