No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Margaret

Margaret е посебна дизајнерска венчаница која е поразлична од било што друго. Создадена за екстравагантен вкус со розева машна на половината која е наменета да одговара на деверушки сет од бебешко розови фустани, Margaret со себе носи цела свадбена приказна испланирана однапред. Бисерната линија од половината се протега кон градите и рамената, па се до грбот за нежност од крај, додека пак лелеавиот долен дел ја прави забавна и разиграна.

Пазарна цена: 16000 ден
цена за изнајмување:
6000
ден
62.5%
заштеда
продажна цена:
10000
ден
37.5%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио