No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Marina

Оваа чиста бела венчаница во силуета на балски фустан започнува со корсет украсен со чипка и половина со V-форма. Елеганцијата надвор од рамениците се среќава во обемниот долен дел од креацијата, додека големата панделка под грбот додава женствен допир. Marina со опашка што го допира подот, е олицетворение на безвременска женска привлечност.

Пазарна вредност: 118400 ден
цена за изнајмување:
17800
ден
84.99%
заштеда
продажна цена:
33400
ден
71.75%
заштеда
достапна величина:
XS
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио