No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Miley

Елегантна и софистициранa, Miley зрачи со самодоверба и е една од нашите омилени. Макси фустанот има овално деколте со тенки прерамки и ласкав шлиц од страна, потенцирајќи ја фигурата. Совршена во комбинација со високи потпетици.

Пазарна вредност: 6500 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
76.92%
заштеда
продажна цена:
3500
ден
53.84%
заштеда
достапна величина:
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио