No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Natasha

Natasha е црно светкаво елеганто парче од брендот Lamas кое заведува со сензуално отворен грб и женствен висок шлиц, додека пак затворениот преден дел го задржува мистичниот изглед без да открива премногу. Широките рамена го прават идеален за гламурозни и посебни настани каде целта е да се биде незаборавен.

Пазарна вредност: 26000 ден
цена за изнајмување:
7000
ден
73.08%
заштеда
продажна цена:
17000
ден
34.62%
заштеда
достапна величина:
L
XL
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио