No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Precious

Чистата бела силуета на Precious, како и нејзиното име, е целосно украсена со блескави кристали. Десниот ракав на рамото е крунисан со кристални камења, додека левата страна може да се пофали со нежен бел детаљ од тул. Меките пердуви постепено каскадираат надолу, трансформирајќи го полу-проѕирното дно во елегантна и примамлива креација.

Пазарна вредност: 43000 ден
цена за изнајмување:
ден
заштеда
продажна цена:
30000
ден
30.23%
заштеда
достапна величина:
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио