No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Silvy

Silvy, елегантна во нејзиниот сив миди обвиткан фустан, привлекува внимание со примамлив отворен грб. Олицетворение на софистицираност, таа зрачи со самодоверба и благодат со секој чекор во овој безвременски ансамбл.

Пазарна цена: 3500 ден
цена за изнајмување:
500
ден
85.71%
заштеда
продажна цена:
1000
ден
71.43%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио