No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Stella

Stella се одликува со блескаво кристално V-деколте, додавајќи допир на гламур на нејзината приземна суштина. Со дискретен вграден појас кој ја нагласува половината, Stella зрачи со безвременска женственост, прифаќајќи ја традицијата со разигран пресврт.

Пазарна цена: 9000 ден
цена за изнајмување:
1500
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
55.56%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио