No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Teresa

Teresa ​​е елегантен црн фустан долг до глуждовите со богат горен дел кој ги открива рамениците и клучната коска. Совршен за специјални прилики, комбинира безвременска софистицираност со модерен шарм.

Пазарна цена: 5000 ден
изнајмување:
1300
ден
74%
заштеда
продажба:
4000
ден
20%
заштеда
достапна величина:
S
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио