No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Vera

Вера, бунтовничката во бордо боја, мами со суптилна предна привлечност и храбра задна чипка, истакнувајќи се со смел шлиц. Неконвенционална и смела, таа не е само фустан; Вера, декларација за стил и доверба, што ја прави секоја изјава незаборавна.

Пазарна цена: 4000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
75%
заштеда
продажна цена:
2000
ден
50%
заштеда
достапна величина:
XS
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио