No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Victoria

Дизајнерско ремек-дело во впечатлива окер боја, со уникатен шлиц. Горниот дел со V-линија е приспособлив за поголеми и помали гради, а долгиот луксузен дизајн е спремен за супер помин на било кој свечен настан, Овој фустан е само една ѕвезда од деверушка колекцијата и без напор ја комбинира елеганцијата со игривоста.

Пазарна цена: 6000 ден
цена за изнајмување:
1000
ден
83.33%
заштеда
продажна цена:
4000
ден
33.33%
заштеда
достапна величина:
M
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио