No items found.
Designer piece indicator
No items found.

Vivienne

Запознајте ја Vivienne, дизајнерска борда тоалета која ја отелотворува суштината на „помалку е повеќе“. Со својата елегантна силуета и корсет во облик на срце без ракави, ги истакнува облините и зрачи со суптилна елеганција и заводливост. Совршена за вистинската дама која цени едноставност и софистицираност, Vivienne остава траен впечаток со својата непроценлива привлечност.

Пазарна вредност: 6000 ден
цена за изнајмување:
1300
ден
78.33%
заштеда
продажна цена:
3000
ден
50%
заштеда
достапна величина:
XS
S
SOLD OUT
достапна боја:
клиентки:
контактирај нѐ или закажи термин за проба во нашето студио